Produkter

Jeg kan levere følgende produkter
Utskrifter (print):
Utkrifter kan leveres i en rekke størrelser. Priseksempel A4 koster kr 600,- pr stk. A3 koster kr 800,- pr stk. Porto er inkludert. Vær oppmerksom på at ikke alle bilder er i samme format som A4 eller A3. Ta kontakt for mer informasjon.

Innrammet bilde:
Jeg kan levere ferdig innrammet bilde. Min anbefaling er montering på plate og innramming. I stedet for glass benyttes lakkering. Du unngår da reflekser i glasset og får lavere vekt på bildet. Montering på plate gjør at bildet ikke blir bulket. Prisene vil variere etter størrelse og ramme, men et bilde i størrelsen 50x75 cm vil koste ca kr 3500,-, Størrelsen 40X60 cm vil koste ca kr 3000,- porto er inkludert. Du får da et bilde av svært høy kvalitet. Du kan også kjøpe digitale filer og selv stå for print og innramming. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Lerret:
Lerret er populært og gir et flott inntrykk. For lerret er det viktig å huske på at bildet spennes over en ramme, dette vil "ta" en del av motivet. Hvor mye vil avhenge av bildefilene. Jeg tilpasser dette så godt som mulig.
Priseksempler: 50x70 cm kr 3.500,-, 40x60 cm kr 3.000,-. For mer informasjon ta kontakt.

Andre materialer:
Det er også mulig å få bilder på andre spennende materialer. Print på akryl og aluminium er løsninger som gir et moderne og nytt uttrykk. Ikke alle bilder passer på slik bakgrunn, men en del bilder kan bli svært effektfulle. Det er også mulig å få ditt eget deksel til mobiltelefon, med bilde og ditt eget navn. Ta kontakt for mer informasjon og pris.

Digitale filer:
For en gangs bruk i blader/aviser/bøker/postkort/foredrag/print osv. kr 500,- pr bilde
For fri bruk innen din bedrift, kr 1500,-. Bildene kan ikke selges eller gis bort til tredjepart.
For kjøp av flere bilder, be om tilbud.

Postkort:
Med bilder fra mitt arkiv kan jeg levere postkort tilpasset deg eller din bedrift. Pris avhenger av opplag, f.eks vil 100 kort koste kr 25,- pr stk, 1000 kort kr 12,- pr stk og 10.000 kort kr 3 pr stk. Ta kontakt for mer informasjon.

Ta kontakt dersom du er ute etter naturbilder du ikke finner i galleriet. Jeg har et stort arkiv med bilder fra inn og utland.

Leveringstid:
Jeg ønsker å levere produkter av svært høy kvalitet. Jeg sikrer meg fornøyde kunder og du kan forvente produkter av høy kvalitet. For å sikre dette blir utskrifter, innramming og lerret produsert av de beste i bransjen. Produktene blir produsert etter avtale med deg som kjøper, det gir deg fleksibilitet dersom du har spesifikke ønsker. Dette medfører desverre noe leveringstid, normalt vil denne være på ca 14 dager. Digitale filer kan normalt leveres i løpet av 1-2 dager.

(Vannmerker/copyright tas bort ved levering)

Kurs:
For foreninger/bedrifter o.lign kan jeg arrangere grunnleggende fotokurs. Kurset er rettet mot nybegynnere og det anbefales at deltakerne har speilrefleks. To kurs er tilgjengelig.
Kurs nr 1. Dette kurset går over 4 timer og tar for seg grunnleggende innstillinger i kameraet og grunnleggende komposisjon. Dette kurset er svært intensivt og det anbefales at deltakerne forbereder seg. Kurset gjennomføres kveld eller helg i Trondheimsregionen. Maks antall deltakere er 8 stk. Total pris kr 3.200,-
Kurs nr 2. Dette kurset går over 8 timer. Kurset tar for seg grunnleggende innstillinger i kameraet, grunnleggende komposisjon og litt om fotoutstyr. Deltakerne får også prøvd de ulike kamera-innstillingene med eget kamera. Kurset gjennomføres i Trondheimsregionen over to kvelder eller en helgedag. Maks antall deltakere er 8 stk. Pris kr 7.200,-
(For begge kurs vil eventuell leie av lokale komme i tillegg.)